U.E. JAFRE
St.PERE PESCADOR

0
2

Aquest partit es va jugar el diumenge 28 de setembre de 2007 al Camp del Padró de Jafre ( Padró, s/n ) a les 16:30 hores. Tipus de terreny: Gespa Natural.

JAFRE : Arnau Planas, Gerard Sabater ( Àlex Morente, 75' ), Joan Espinola, Marc Alabau ( Pau Albertí ), Francesc Barceló ( Albert Feixas, 68' ), Sergi Fortià, Xavier Gil, Marcel Bueno, Pau Vila, Ferran San Millan, Àlex Moreno ( Pau Albertí, 56' ). A la banqueta: Oliver Moreno, Narcís Isern, Marcel Figueras. Entrenador : Josep Bruguera.

SANT PERE PESCADOR : Albert Piris, Ferran Piris, Miquel Moreno, Josep Esteve, Albert Carol, Daniel Teixidor ( Daniel Selles, 87' ), David Lagnesa, Sergi Segura, Andreu Donat, Xavier Borras ( Alie Sowe, 73' ), Alber Albert ( Albert Vicente, 68' ).

GOLS

GOL

AUTOR

MINUT

 
0 - 1  Sergi Segura 55'    
0 - 2  Albert Carol 65'  
 
ÀRBITRE
: Raul Gonzalez Aguilera

COMENTARI
: A la primera meitat, el Jafre va merèixer alguna cosa més. En el minut 51 els locals van quedar en inferioritat numèrica per l'expulsió de Marcel Bueno. És va arribar al descans amb un 0-0 al marcador. Després de la represa el Sant Pere es va mostrar més encertat i va fer-se amb la victòria per 0-2.

       FOTOGRAFIES DEL PARTIT


 

JORNADA 1 - CLASSIFICACIÓ

Pos Equip J CASA FORA GF GC Punts
G E P G E P
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       

J - Partits jugats   G - Partits guanyats   E - Partits Empatats   P - Partits perduts
F- Gols a favor   C - Gols en contra   P - Punts

Font: Web Oficial de la Federació Catalana de Futbol - http://www.fcf.cat


 Anar al principi de la pàgina

La Unió Esportiva Jafre és una entitat privada sense finalitat de lucre que té com a objectiu el foment i el desenvolupament de l'activitat física i l'esport. Està inscrita amb el número 02002 en el Registre d'Entitats Esportives de la Secretaria General de l'Esport. El seu objectiu principal és el foment de l'esport del futbol i està afiliada a la Federació Catalana de Futbol amb el numero 5111. La seu social i l'àmbit principal d'actuació radiquen a Jafre però les activitats de l'entitat no estan subjectes a un àmbit territorial determinat ( Extracte dels articles 1, 3 i 4 dels estatuts de l'entitat ).
Per a poder desenvolupar les seves activitats, el paper dels socis i dels patrocinadors és bàsic i per això volem agrair-los el seu suport. Veure  Firmes patrocinadores