MARCA DE L'HAM
U.E. JAFRE

2
5
   
PARTIT SUSPÈS

Aquest partit s'havia de jugar el dissabte 12 de setembre de 2009 al Camp del Barri de la Marca de l'Ham de Figueres a les 16:30 hores. Tipus de terreny: Gespa Natural.   AQUEST PARTIT ES VA AJORNAR A PETICIÓ DEL CLUB ALTEMPORDANÈS. Nova data acordada: 8 de desembre de 2009. El dia 8 de desembre només es van poder jugar 40 minuts ja que es va fer fosc i, com diu l'àrbitre a l'acta, no hi havia prou visibilitat per jugar. Quedaven 55 minuts per jugar amb un resultat provisional de 2-2. La federació va fixar el dia 27 de desembre per disputar els 55 minuts que faltaven. Arribats al dia 27 es juga la continuació i tampoc es pot acabar el partit ja que l'àrbitre el va suspendre a falta de 40 segons pel final per invasió de camp. Resultat provisional: 2-5. 

Alineacions dia 8 de desembre

MARCA DE L'HAM "B" : Diamanka Arouna, Boiro Mamma Aliou, Younoussa Diane, Ebrima Balden, Aliou Ndao, Amadou Diakhoumpa, Alassane Dieng, Boura Kande, Mamma Saidou, Bubacarr Balde, Mahamadou Balde. A la banqueta: Mbully Jamko, Mamadou Saliou Balde, Oimor Mballo, Diamanka Saideou, Hamady Balde, Ousseynou Balde, Alassane Mballo.

JAFRE : Jamal Jamali, Marcel Bueno, Àlex Morente, Francesc Barceló, Eduard Díaz, Xavier Gil, Pedro Zamora, José Rodrigo, Oscar Santana, Mohamed Dahmani, Gerard Sabater. A la banqueta: Jaume Saavedra, Miguel Angel Romero, Gerard Silvestre i Albert Feixas. Entrenador: Josep Bruguera.

Alineacions dia 27 de desembre

MARCA DE L'HAM "B" : Ousseynou Balde, Mamadou Saliou Balde, Boiro Mamma Aliou, Younoussa Diane, Ebrima Baldeh, Aliou Ndao, Alassane Dieng, Boura Kande, Mamma Saidou Kande, Bubacarr Baldeh, Mahamadou Balde. A la banqueta: Diamanka Arouna, Mbully Jamko, Hamady Balde, Alassane Mballo.

JAFRE : Jamal Jamali, Marcel Bueno, Àlex Morente, Miguel Angel Romero, Eduard Díaz, Xavier Gil, José Rodrigo, Oscar Santana, Mohamed Dahmani, Jaume Saavedra i Albert Feixas. A la banqueta: Gerard Silvestre i Josep Bofill. Entrenador: Josep Bruguera.

GOLS

GOL

AUTOR

MINUT

 
1 - 0  ? '   
2 - 0  ? '  
2 - 1  Xavier Gil '  
2 - 2  Xavier Gil '  
2 - 3  Miguel Angel Romero 44'  
2 - 4  Xavier Gil 70'  
2 - 5  Xavier Gil 85'  
 
ÀRBITRE
: Joaquim Peña Garcia

COMENTARI : Aquest partit s'havia de jugar el dissabte 12 de setembre de 2009. Era la primera jornada d'aquest campionat i el club altempordanès va demanar l'ajornament que el Jafre va acceptar. La federació va acordar que es jugués el 8 de desembre. El dia 8 de desembre només es van poder jugar 40 minuts ja que es va fer fosc i, com diu l'àrbitre a l'acta, no hi havia prou visibilitat per jugar. Quedaven 55 minuts per jugar amb un resultat provisional: 2-2. La federació va fixar el dia 27 de desembre per disputar els 55 minuts que faltaven. Arribats al dia 27, es va jugar la continuació i tampoc es va poder acabar el partit ja que l'àrbitre el va suspendre a falta de 40 segons pel final en produir-se una invasió de camp. Resultat provisional: 2-5.

Si voleu enviar el vostre comentari, el publicarem. Envieu-lo a jafre@jafre.net

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per mitjà de  jafre@jafre.net

       FOTOGRAFIES DEL PARTIT


Xavier Gil, capità de la U.E. Jafre, va marcar quatre gols


Miguel Angel Romero va marcar el 2-3 en el minut 44 de joc


Mohamed Dahmani, Marcel Bueno i Àlex Morente. Mamma Saidou Kande ( capità de l'equip altempordanès) amb la pilota.


Boura Kande ( 10 ) i Younoussa Diane ( 4 )


Gerard Silvestre ( 8 )


Xavier GilAusseynou Balde ( 1 ) i Xavier Gil


Eduard Díaz


Younoussa Diane ( 4 ) i Xavier Gil


Younoussa Diane ( 4 ) i Xavier Gil


Gerard Silvestre (8)


Xavier Gil i Ausseynou Balde ( el porter local ) 


Ausseynou Balde ( 1 ) i Xavier Gil


Gerard Silvestre i Boura Kande


Albert Feixas


Joaquim Peña Garcia, el col·legiat que va dirigir aquest partit i Jamal Jamali ( porter del Jafre ) comprovant l'estat de les xarxes.

  JORNADA 1 - CLASSIFICACIÓ

Pos Equip J CASA FORA GF GC Punts
G E P G E P
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       

J - Partits jugats   G - Partits guanyats   E - Partits Empatats   P - Partits perduts
F- Gols a favor   C - Gols en contra   P - Punts

Font: Web Oficial de la Federació Catalana de Futbol - http://www.fcf.catAnar al principi de la pàgina

La Unió Esportiva Jafre és una entitat privada sense finalitat de lucre que té com a objectiu el foment i el desenvolupament de l'activitat física i l'esport. Està inscrita amb el número 02002 en el Registre d'Entitats Esportives de la Secretaria General de l'Esport. El seu objectiu principal és el foment de l'esport del futbol i està afiliada a la Federació Catalana de Futbol amb el numero 5111. La seu social i l'àmbit principal d'actuació radiquen a Jafre però les activitats de l'entitat no estan subjectes a un àmbit territorial determinat ( Extracte dels articles 1, 3 i 4 dels estatuts de l'entitat ). Per a poder desenvolupar les seves activitats, el paper dels socis i dels patrocinadors és bàsic i per això volem agrair-los el seu suport.